Alapítványunk új elnöke

2017 szeptember 1.

szuhaigyorgyi

Lakatosné Szuhai Györgyi

A győztes egy álmodozó, aki soha nem adja fel.” – Nelson Mandela

Européer Európai Fejlődésért és Együttműködésért Közhasznú Alapítvány kuratórium elnöke, a Professional Project Life Nonprofit Kft. ügyvezetője, Project Life Management © szülőanyja.

Okleveles közgazdász Vezetés és Szervezés szakon, Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola utolsó éves PhD hallgatója a Szent István Egyetemen.

Ami a legfontosabb: két gyönyörű gyermek édesanyja, egy kiváló férj felesége, és egy nagy család összetartó ereje legidősebb gyermekként.

Projektmenedzserként hosszú évek óta élek a projektek világában, részt veszek projektek szervezésében és vezetésében, projektalapú szervezeti működés kialakításában, és projekt tanácsadásban. Meggyőződésem, hogy ha projektszemléletben élnénk mindennapjainkat – már kicsi gyermekkorunktól kezdve elsajátítanánk a sikerorientált projektszemléletet; a tervezés, megvalósítás, ellenőrzés és újratervezés lépéseit – egy sokkal kiszámíthatóbb, a magánéleti és üzleti sikerek harmonikus összhangjának elérését ösztönző légkört teremthetnénk magunk körül.

Az „Project Life Management” megszületéséhez több szálon keresztül vezetett az út. Sok sikeres és sikerrel bíztató kezdeményezés mellett számtalan olyat is láttam, amikor az azonnali siker-jelek elmaradása után az emberek túl korán feladták az erőfeszítéseiket, nem vették észre, hogy az elképzelésük volt túl hiányos, vagy a tervük egyes elemei voltak irreálisak. Tudományos kutatásaim eredményeinek rendszerzése és publikálható formába szerkesztése közben ismertem fel, hogy mennyire szűken értelmezzük és alkalmazzuk a projektszemléletet. Ezért célkitűzésemmé vált a fent említett projektszemlélet globális terjesztése és újraértelmezése, a magánéletben való alkalmazásának elősegítése.

Hiszem, hogy a siker titka az, hogy nincs titok, de felismerések és erőfeszítések adják a siker kulcsát. Csak megfeszített, kitartó munka, pontosan kitűzött célok, részletes tervek, ütemezett megvalósítás, szükség esetén újratervezés, önmenedzselés, szorgalom és türelem. Ezek tökéletes összhangja szükséges ahhoz, hogy megvalósítsuk álmainkat, elérjük céljainkat. Számomra ezt jelenti a projektszemléletben való gondolkodás.”